Nederlands  English 
Shopping cart

Your basket is empty

  Nederlands  English 
Home     Dolly Dots - The Complete Album Collection (Limited Edition) 10CD box-set
Dolly Dots - The Complete Album Collection (Limited Edition) 10CD box-set

Dolly Dots - The Complete Album Collection (Limited Edition) 10CD box-set

1 Oktober 2021


€ 59.99
Article code: 10-21/DotsBox
Dolly Dots - The Complete Album Collection (Limited Edition)  10CD box-set
  • Product info
  • ook verkrijgbaar

Dolly Dots
The Complete Album Collection... and a little bit more!'
1 Oktober 2021
Product Code:

10 box-set

* Eerste officiële uitgave op CD | ** Nooit eerder uitgebracht
CD 1 DOLLY DOTS (1979)
1. Radio
2. (You’re My) Superstar*
3. Don’t Break My Heart*
4. Jerry*
5. You’re The Only One*
6. Please Stay*
7. (They Are) Rollerskating
8. Moviestar*
9. You Don’t Need Me*
10. Danny Please*
11. (Tell It All About) Boys
Bonus tracks
12. Bang Bang (B-kant ‘Radio)*
13. You're The Only One (album version Japan)*
14. (Tell It All About) Boys (12” version)*
15. Jerry (12”version)*
1. Dream Machine*
2. Sing A Song Of Love*
3. If This Is Love*
4. Who Is That Waiting At Your Door*
5. Let’s Have A Party*
6. Hela-Di-Ladi-Lo
7. He’s On The Road Again*
8. We Believe In Love
9. Hey Heartbreaker*
10. Hollywood*
11. My Boyfriend’s Back*
Bonus tracks
12. Sloop John B.**
13. Dream Machine (single version)
CD 3 P.S. WE LOVE YOU (1981)
1. P.S.
2. Crazy Situation
3. Writer Please Write Me A Song*
4. Willy*
5. Leila, The Queen Of Sheba
6. Keep On Doing It
7. Circus*
8. Merlin*
9. So That’s Why*
10. Goodnight Sleep Tight*
11. Hey Boy*
Bonus tracks
12. P.S. (12” version Europe)*
13. Writer Please Write Me A Song*
14. P.S. (US single version)*
15. Oh Oui (French version ‘Keep On Doing It’)*
16. Billy (French version ‘Willy’)*
17. P.S. (US extended version)
CD 4 TAKE SIX (1982)
1. Dance With Me
2. What Goes Up Must Come Down*
4. All The Roses*
5. Do You Wanna Wanna
6. Do Wah Diddy Diddy
7. Let’s Try A Little Harder*
8. I Want To Be With You*
9. Take Each Others Hand*
10. S.T.O.P.
11. Ring Ring*
Bonus tracks
12. All The Roses (Single Version)
13. Do You Wanna Wanna (12” version)*
14. Do Wah Diddy Diddy (12" version)*
15. S.T.O.P. (12” version)*
16. Ring Ring (12” version)*
17. Hitkrant presenteert de Dolly Dots*
CD 5 DISPLAY (1983)
1. Don’t Give Up
2. Bobby’s Supermarket
3. She’s A Liar
4. He’s Sexy
5. Broke
6. Love Me Just A Little Bit More (Totally Hooked On You)
7. Keep On Running
8. Money Lover (Bite The Dust
)9. I Don’t Wanna Loose Ya
10. Sick Of Your Games*
Bonus tracks
11. Don’t Give Up (12” version)*
12. She's A Liar (single version)*
13. Money Lover (Bite The Dust) (12” version)*
14. Don’t Give Up (Ria’s Solo Version)*
15. Love Me Just A Little Bit More ('93) (Pop Remix Edit)
16. Dolly Dots Megamix '93
17. Love Me Just A Little Bit More ('93) (Club Remix Edit)
1. Money Lover*
2. So That’s Why*
3. Do You Wanna Wanna*
4. She's A Liar
5. Sick Of Your Games*
6. P.S.*
7. Radio
8. (Tell It All About) Boys
9. Do Wah Diddy Diddy*
10. Take Each Others Hand*
11. Don't Give Up*
12. Love Me Just A Little Bit More*
Bonus track
13. Hitmedley vol. 1*
CD 7 THIRST (1984)
1. Little Angel
2. Gee
3. Trick Of The Eye
4. Nhema Musasa
5. Where Were You (When I Needed You)
6. Give A Girl A Break
7. Tell Me Why
8. Ragged Night
9. Milk & Pinacolada
10. Tonight
1. Only The Rain
2. Conspiracy
3. All I Want
4. Dreaming Of You
5. Boys Town
6. The Eastern Way Out
7. Unique
8. City Nights
9. Loverboy
10. It's Up To You
Bonus track
11. Unique (Ben Liebrand remix)
1. Hearts Beat Thunder
2. Gonna Make It Easy
3. Make It Up To You
4. Runaround
5. One In A Million
6. This Girl
7. Down For The Count
8. To Be Heard
9. World At War
10. L.A.
Bonus tracks
11. What A Night
12. What A Night (12" remix)
13. What A Night (G-90's mix)
1. Do You Wanna Wanna
2. Radio
3. Only The Rain
4. S.T.O.P.
5. P.S. (ft. Brainpower)
6. All I Want
7. Do Wah Diddy Diddy
8. This Girl
9. Money Lover (Bite The Dust)
10. Leila (The Queen Of Sheba)
11. Hela-Di-Ladi-Lo
12. She's A Liar
13. Love Me Just A Little Bit More
14. What A Night
15. Don't Give Up
16. Jij Hoort Bij Mij (Sam's Lied)
‘The Complete Album Collection… and a little bit more!’ brengt alle tien albums bij elkaar, aangevuld met vele bijzondere bonustracks waarvan vele al meer dan 35 jaar niet meer verkrijgbaar waren: De meeste albums hebben in deze uitgave hun allereerste officiële release op CD. De box bevat 141 tracks op tien CD’s, waarvan er 58 niet eerder officieel op CD verkrijgbaar waren.

De 10-CD boxset bevat naast de albums ook 12”-versies, B-kanten, single versies en buitenlandse uitgaven. Voor de Franse markt namen de Dolly Dots een Franstalige single op. In Amerika verschenen afwijkende versies van ‘P.S.’ Ook in Japan en op diverse singles waren versies te horen die anders waren dan op de albums. Speciaal voor deze CD-box is bovendien een opname in het archief gevonden die nooit eerder is uitgebracht: de klassieker ‘Sloop John B.’.

In het boekje vertellen de Dolly Dots uitgebreid hun herinneringen en anekdotes, aangevuld met prachtig fotomateriaal uit het archief van ster fotograaf Govert de Roos. De box verschijnt in een genummerde gelimiteerde oplage. De Dolly Dots scoorden tussen 1979 en 1987 maar liefst 25 hitsingles en er verschenen 9 albums. Naast de muzikale successen in binnen- en buitenland waren de dames ook toonaangevend in kleding, make-up en haar.

Er volgden o.a. een tv-serie, een reeks poppen en een Hollywoodfilm. De Dolly Dots waren toonaangevend voor een hele generatie. (Her)ontdek waarom de Dolly Dots behoren tot de absolute top in de Nederlandse popmuziek.