Nederlands  English 
Shopping cart

Your basket is empty

  Nederlands  English 
Home     Elton John - The Lockdown Sessions MC
Elton John - The Lockdown Sessions MC

Elton John - The Lockdown Sessions MC

22 Oktober 2021


€ 17.99
Article code: 10-21/2c0054
Elton John - The Lockdown Sessions  MC
  • Product info
  • Ook verkrijgbaar op cd en 2lp

Elton John
The Lockdown Sessions
22 Oktober 2021
Product Code:
1 (cassette Paars)
Kant A
1. Cold Heart (Pnau Remix)(With Dua Lipa)
2. Always Love You (With Young Thug and Nicki Minaj)
3. Learn To Fly (With Surfaces)
4. After All (With Charlie Puth)
5. Chosen Family (With Rina Sawayama)
6. The Pink Phantom (Gorillaz Feat. Elton John and 6lack)
7. It's a Sin (With Years & Years)
8. Nothing Else Matters (Miley Cyrus Feat. Watt, Elton John, Yo
Kant B
1. Orbit (With Sg Lewis)
2. Simple Things (With Brandi Carlile)
3. Beauty In the Bones (With Jimmie Allen)
4. One of Me (Lil Nas X Feat. Elton John)
5. E-Ticket (With Eddie Vedder)
6. Finish Line (With Stevie Wonder)
7. Stolen Car (With Stevie Nicks)
8. I'm Not Gonna Miss You (With Glen Campbell)
Vanwege de coronapandemie kwam Sir Elton John halverwege zijn Farewell Yellow Brick Road-tour plotseling thuis te zitten. Hij zat echter niet stil en ging samenwerken met een divers palet aan artiesten, met het album 'The Lockdown Sessions' als resultaat. Het album bevat een divers palet aan meewerkende artiesten, zoals Dua Lipa, Charlie Puth, Gorillaz, Lil Nas X, Eddie Vedder, Stevie Wonder en Stevie Nicks. Bevat de hit 'Cold Heart' met Dua Lipa.